Psihoterapie de cuplu

In casnicie, ca si in viata cateodata ploua, tuna sau fulgera. Nu poate fi iarna tot timpul, vine dupa un timp primavara.

Psihoterapia de cuplu

Majoritatea cuplurilor apeleaza la terapia de cuplu in cazul conflictelor majore. Poate prea tarziu. Problemele de comunicare, infidelitatea, gelozia, violenta, imaturitatea partenerului, dependentele afective, dependentele de shopping sau gamming, abuzul de alcool, afecteaza relatia iar echilibrul acesteia e greu de restabilit. In terapie ai timp si poti sa comunici cu partenerul tau, intr-un mediu sigur, poti sa-ti exprimi sentimentele in liniste, fara excese pentru a fi inteles pe deplin.

Ce e de facut pentru o relatie armonioasa?

E necesar sa comunicam cu adevarat, sa incercam sa intelegem partenerul, convingerile / modelele formate in familia sa, si prin eforturi, compromis si intelegere, sa restabilim in noi termeni o relatie sanatoasa.

Intr-o relatie nimeni nu are cu adevarat dreptate. Fiecare intelege situatiile in felul sau.

Nu este usor sa recunosti ca ai o problema, mai greu e sa apelezi la sprijinul altuia, contacteaza-ne si o rezolvam impreuna!

Putem discuta si online prin Skype sau Zoom.

Exista cercetari ce arata ca sedintele de terapie online sunt la fel de eficiente ca si cele fata in fata. Eu personal consider ca o relatie autentica intre psiholog si client se creeaza fata in fata insa in situatii deosebite se poate apela la aceasta metoda.