Psihoterapie individuala

Nu suntem singuri pe lume. Relatia psihoterapeutica este esentiala. Alege un psiholog care sa te inteleaga, caruia poti sa-i spui problemele tale, in mod sincer si fara sa te simti judecat. Alege un psiholog cu experienta care a trecut prin multe, are solutii si cunoaste ce este necesar si are efect in cazul tau.

Psychological Services Center

Psihoterapia este intervenţia psihologică realizată de catre psihoterapeuti acreditati, in scopul optimizării, autocunoaşterii şi dezvoltării personale, pentru modificarea factorilor psihologici implicati in tulburarile psihice, psihosomatice si in tulburarile somatice, precum si in situatii de risc.

Componentele unui proces de psihoterapie sunt: psihodiagnostic şi evaluare clinica, conceptualizarea clinica a problemei clientului, crearea unei relatii psihoterapeutice, interventia psihologica in sine, evaluarea procesului de psihoterapie şi a rezultatelor acestuia

Nu este usor sa recunosti ca ai o problema, mai greu e sa apelezi la sprijinul altuia, contacteaza-ne si o rezolvam impreuna!

Putem discuta si online prin Skype sau Zoom.

Exista cercetari ce arata ca sedintele de terapie online sunt la fel de eficiente ca si cele fata in fata. Eu personal consider ca o relatie autentica intre psiholog si client se creeaza fata in fata insa in situatii deosebite se poate apela la aceasta metoda.